Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social: AMONTAÑOLA, S.L.U.

 

Número d'identificació fiscal: B-55563860

 

Domicili social: Francesc Macià 8 Esc C 1er 2na - 43005 Tarragona

 

Telèfon: +34 619500150

 

Dades d'inscripció en el registre mercantil: AMONTAÑOLA, S.L.U. està inscrita al Registre Mercantil de Tarragona al tom 2668, foli 44, secció 8 i full T43739.

 

Codis de conducta als que l'empresa està adherida: Codi deontològic Col·legi Economistes Catalunya i codi deontològic del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus.

 

Titulació acadèmica: Diplomada en Ciències Empresarials / Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses / Experta en Administració Concursal / Perit Judicial / Màster en Auditoria /Llicenciada en Dret.

 

Estat de la Unió Europea o de l'àmbit econòmic europeu on va ser concedida aquesta titulació: Espanya

 

Preus i condicions: Serveis "a la carta"

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa AMONTAÑOLA, S.L.U. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris a través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els termes i condicions: l'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre AMONTANOLA, S.L.U. i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin aquestes condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

GALERIA

Visites